Συνάντηση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής με τον δήμαρχο Κασσάνδρας

SYRIZA nom logo

 

Με τον δήμαρχο Κασσάνδρας κο Β. Κυρίτση συναντήθηκαν στην έδρα του δήμου χθες (4/2/16) αντιπροσωπεία της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής αποτελούμενη από τον συντονιστή της Περιφέρειας Κεντρικής  Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Γκοντίνο, τον συντονιστή της Ν.Ε. Χαλκιδικής Στέλιο Παπαματθαίου και τον πρώην υποψ. βουλευτή Χαλκιδικής Χρήστο Μακρή.

Στην συνάντηση έγινε ενημέρωση και συζητήθηκαν τα προβλήματα αιχμής που αντιμετωπίζει ο δήμος Κασσάνδρας (στελέχωση ανθρώπινου δυναμικού, διαχείρηση απορριμάτων, βιολογικοί, διαχείρηση υδάτων, η δημιουργία μαρίνας στον Γλαρόκαβο, η λειτουργία του Κέντρου υγείας και του ΕΚΑΒ, η λειτουργία των φυλακών Κασσάνδρας και η δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου στο Πευκοχώρι) και εξετάστηκαν τρόποι επίλυσής τους με την συμβολή – όπου είναι δυνατόν – της Ν.Ε. και του τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής.
Από την μεριά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έγινε σαφής η πρόθεση ουσιαστικού και αποτελεσματικού διαλόγου με τις τοπικές κοινωνίες ξεκινώντας με τον διάλογο και την συνεργασία της με τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης του νομού.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν ανάλογες επαφές με τους κ.κ. Ζωγράφο και Τζίτζιο και το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθούν αυτές οι επισκέψεις και με τους άλλους δημάρχους της Χαλκιδικής.
Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s