ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ Α’ ΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β’ ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Κ. ΙΓΓΛΕΖΗ ΚΑΙ Η Ν.Ε. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

SYRIZA nom logo

Επισκέψεις στις διευθύνσεις Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης Χαλκιδικής πραγματοποίησαν σήμερα η βουλευτής Κ. Ιγγλέζη, ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Σ. Παπαματθαίου και ο υπεύθυνος του τμήματος Παιδείας στο νομό Β. Λαφαζάνης, ώστε να ενημερωθούν για την κατάσταση εν όψη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στις συναντήσεις, τόσο η δ/ντρια της Α’ βάθμιας κα Παπανικολάου Ευτυχία όσο και η δ/ντρια της Β’ βάθμιας κα Τσέκου Κατερίνα διαβεβαίωσαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής για την ομαλή προετοιμασία, την άψογη συνεργασία με το υπ. Παιδείας και το μεγάλο στοίχημα για την – πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια – άμεση και αποτελεσματική στελέχωση σε δασκάλους και καθηγητές σε όλες τις βαθμίδες και τις ειδικότητες της εκπαίδευσης στο νομό, χωρίς κενά και με πλήρη επάρκεια σε βιβλία.

«Τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν, υπάρχει τόσο η πρόβλεψη των διευθύνσεων και το υπουργείου, όσο και ο απαιτούμενος χρόνος να διορθωθούν άμεσα, πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς» τόνισαν. Δεν παρέλειψαν να εκθειάσουν την κοινή σύσκεψη και συνεργασία που υιοθετήθηκε από φέτος, μεταξύ των δύο διευθύνσεων, λύνοντας πολλά προβλήματα συντονισμού τους ενώ μετέφεραν και την ικανοποίησή τους για την επαρκή στελέχωση των υπηρεσιών τους με προσωπικό.

Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s