ΑΜΕΣΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Κ. ΙΓΓΛΕΖΗ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Ε. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΕΛΑΙΟΛΥΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΜΥΛΙΑ

SYRIZA nom logo

Παρέμβαση στις αρμόδιες υπηρεσίες της αντιπεριφέρειας Χαλκιδικής έκαναν χθες η βουλευτής Κ. Ιγγλέζη και ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Σ. Παπαματθαίου για την φημολογούμενη κατασκευή παράνομης δεξαμενής ελαιολυμμάτων από γνωστό επιχειρηματία, στην Ορμύλια.

Στην συνάντηση που είχαν με τους υπεύθυνους διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δεν κατέχει καμία απολύτως άδεια για την συγκεκριμένη δεξαμενή στα όρια του χωριού και πήραν την διαβεβαίωση ότι  δεν πρόκειται να αδειοδοτηθεί. 

Σε συνάντησή τους με αντιπροσωπεία κατοίκων που αντιδρούν, συζήτησαν και αποφάσισαν τα βήματα που θα ακολουθήσουν από κοινού, ώστε να αποτρέψουν έγκαιρα την κατασκευή της δεξαμενής. Για το θέμα, ήδη έχουν ενημερωθεί τόσο η αστυνομική διεύθυνση Χαλκιδικής όσο και η εισαγγελία ενώ αναμένεται και η άμεση παρέμβαση της επιθεώρησης περιβάλλοντος και η ενημέρωση του αρμόδιου υπουργείου μετά από ενέργειες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. 

Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s