ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Άρχισε η μεταστέγαση στο νέο κτίριο του Γενικού Λυκείου Ν. Καλλικράτειας

 

Aπό το halkidikivoice.gr

Άρχισε η μεταστέγαση στο νέο κτίριο του Γενικού Λυκείου Ν.Καλλικράτειας. Σε ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών κτίριο θα φοιτούν από φέτος οι μαθητές Λυκείου στην ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Ν.Καλλικράτειας. Το νεοανεγερθέν κτίριο, η κατασκευή του οποίου στοίχισε 2.460.019,14€, παραδόθηκε στο φορέα λειτουργίας του, ήτοι στο Δήμο Ν.Προποντίδας την Παρασκευή 2/9/2016. Πρόκειται για ένα διώροφο κτίριο με υπόγειο, 3.000 τ.μ. περίπου, στο οποίο έχουν ενσωματωθεί τεχνολογίες αιχμής όσον αφορά τη θέρμανση, τη ψύξη και τον εξαερισμό του.

 

 

Το νέο Λύκειο διαθέτει σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίες, εργαστήρια φυσικών επιστημών, ηλεκτρονικών υπολογιστών, πολλούς χώρους εξυπηρέτησης μαθητών και καθηγητών, κυλικείο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, βιβλιοθήκη, θέατρο, γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, και όλοι οι χώροι του είναι απόλυτα προσβάσιμοι σε άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα.

 

Η μεταστέγαση της δομής του Γενικού Λυκείου Ν.Καλλικράτειας θα ολοκληρωθεί εντός των ημερών ούτως ώστε ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να γίνει στις νέες εγκαταστάσεις.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s