2ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ομόφωνα οι Θέσεις – Οι 151 της Κ.Ε. –

 Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα

Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε πρόταση ομάδας συνέδρων να μην μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για την Κ.Ε. όσα κυβερνητικά στελέχη και αιρετοί δεν είναι εντάξει στις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το κόμμα

Σχεδόν ομόφωνα εγκρίθηκαν το Σάββατο οι Θέσεις και το κείμενο Πολιτικής Απόφασης του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. Η συντριπτική πλειονότητα των τροπολογιών (κυρίως προσθήκες και λιγότερο τροποποιήσεις, αλλά ουσιαστικές ως προς το περιεχόμενο), είχαν γίνει ομοφώνως δεκτές από τις αρμόδιες επιτροπές και στη συνέχεια από το σώμα των συνέδρων. Επιβεβαιώθηκε, λοιπόν, το κλίμα συναινέσεων που είχε διαφανεί και στις τοποθετήσεις των συνέδρων και ταυτόχρονα η εκτίμηση ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει πλέον μόνο ένα πολιτικό σχέδιο, με τους επιμέρους χρωματισμούς ή διαφωνίες να λύνονται μέσα από διαδικασία συνθέσεων.

Διαφορετική ήταν η εικόνα στις ψηφοφορίες για οργανωτικά θέματα.

Το συνέδριο αποφάσισε να μειώσει τις θέσεις τις Κ.Ε. από 201 σε 151, με το σκεπτικό της αναβάθμισης του στελεχιακού δυναμικού και για να γίνει πιο λειτουργικό όργανο.

Στη συνέχεια άνοιξε η συζήτηση για τις 4 προτεινόμενες καταστατικές αλλαγές από την απερχόμενη Κ.Ε.

Η επέκταση της ποσόστωσης φύλου του 1/3 σε όλα τα όργανα του κόμματος εγκρίθηκε σχεδόν καθολικά.

Αντιθέτως, η πρόταση για αλλαγή στον τρόπο συγκρότησης των Τμημάτων δεν πλειοψήφησε, με το επιχείρημα ότι πρόκειται για πολύ βασικό φυσιογνωμικό χαρακτηριστικό του ΣΥΡΙΖΑ και ότι η προτεινόμενη τροποποίηση ενέχει τον κίνδυνο να αποκτήσουν πιο τεχνοκρατικό και λιγότερο πολιτικό χαρακτήρα.

Σε ό,τι αφορά το θέμα εισαγωγής ενδιάμεσης περιφερειακής δομής, η ψηφοφορία ήταν αμφίρροπη και τελικά το Σώμα ενέκρινε πρόταση του Π. Ρήγα το ζήτημα να παραπεμφθεί την Κυριακή με τις υπόλοιπες κάλπες. Το επιχείρημα υπέρ της περιφερειακής συγκρότησης ήταν ότι θα δημιουργήσει μια δομή που θα βοηθούσε στις επεξεργασίες για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, ενώ στον αντίποδα εκφράστηκαν φόβοι δημιουργίας ενός “νέου εκτροφείου παραγοντισμού” εξαιτίας της απόστασης που θα έχουν οι περιφερειακές επιτροπές από τη βάση του κόμματος.

Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε πρόταση ομάδας συνέδρων να μην μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για την Κ.Ε. όσα κυβερνητικά στελέχη και αιρετοί δεν είναι εντάξει στις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το κόμμα.

 

Παρέμβαση του προέδρου

Πάντως, η ψηφοφορία, η οποία απασχόλησε πολλή ώρα το συνέδριο ήταν αυτή σχετικά με τη συμπερίληψη των βουλευτών στην καταστατική πρόβλεψη για τα κυβερνητικά στελέχη (υπουργούς, γενικούς γραμματείς, μέλη ΔΕΚΟ κ.λπ.). Η πρόταση είχε γίνει δεκτή κατά πλειοψηφία από την Επιτροπή Καταστατικού και κατά την τελευταία Κ.Ε. (οι “53+” θεωρούσαν “ανώριμη” τη συζήτηση για το καταστατικό). Όμως, το Σάββατο το βράδυ η Επιτροπή Καταστατικού πρότεινε να μην γίνει τελικά αυτή η αλλαγή, καθώς καταγράφηκαν προβληματισμοί σχετικά με το ότι θα ήταν πιο γόνιμο για τη λειτουργία της Κ.Ε. να περιλαμβάνονται σε αυτήν πολλοί βουλευτές, διότι βρίσκονται σε στενή επαφή με την κοινωνία. Μολονότι καμία τάση δεν τοποθετήθηκε υπέρ της επέκτασης του πλαφόν του 25% στους βουλευτές, η πρόταση υπερψηφίστηκε με καθαρή πλειοψηφία.

Μετά την ψηφοφορία, ο Αλ. Τσίπρας ζήτησε τον λόγο, τονίζοντας ότι με την απόφαση αυτή θα επιτρέπεται να συμμετέχουν στην Κ.Ε., περίπου 30 κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές, γεγονός που δεν συνάδει με την απόφαση να αναβαθμιστεί η Κ.Ε. σε κορυφαίο κοινό αποφασιστικό κέντρο κυβέρνησης – κόμματος. Μάλιστα, εξέφρασε δυσφορία για την ποιότητα της διαδικασίας και προβληματισμό για το αν το σώμα του συνεδρίου είχε αντιληφθεί το περιεχόμενο της αλλαγής, αλλά και για το ότι ήταν σε ευθεία σύγκρουση με την εισήγησή του. Πρότεινε νέα ψηφοφορία αφού προηγηθούν δύο τοποθετήσεις από κάθε άποψη (είχε γίνει μόνο μία από κάθε πλευρά). Αν και η πρόταση του προέδρου έγινε δεκτή από το προεδρείο (προήδρευσαν διαδοχικά οι Κ. Πουλάκης και Αρ. Μπαλτάς), ο Δ. Βίτσας είπε ότι το ζήτημα αυτό δεν είναι -ούτως ή άλλως- αντικείμενο συζήτησης του παρόντος συνεδρίου, επιχείρημα που δέχθηκε το προεδρείο και η προηγούμενη ψηφοφορία θεωρήθηκε ως μη γενόμενη.

Έπειτα από αρκετή ώρα και ενώ συνεχίζονταν η συζήτηση για τις Θέσεις, ο Αλ. Τσίπρας πήρε τον λόγο για δεύτερη φορά: “Μπορεί η επιχειρηματολογία Βίτσα να είναι σωστή, εντούτοις το συνέδριο είναι κυρίαρχο σώμα και μπορεί ακόμα και να κάνει και λάθος. Έχω αποδείξει ότι τιμώ τις δημοκρατικές διαδικασίες. Ζήτησα από το προεδρείο να ξαναβάλει το ζήτημα με δύο επιχειρηματολογίες υπέρ και κατά. Αν το προεδρείο έκανε λάθος και έβαλε ζήτημα που έχει λύσει το καταστατικό, τότε το λάθος δεν διορθώνεται με άλλο λάθος”.

Αρχής γενομένης από την Τ. Χριστοδουλοπούλου, οι Ν. Παππάς και Δ. Παπαδημούλης εξέφρασαν μια συναίνεση στο να μετατεθούν όλες οι τροποποιήσεις του καταστατικού για το καταστατικό συνέδριο, το οποίο έχει αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί τον επόμενο έναν χρόνο. Η θέση φαίνεται πως εκφράστηκε κυρίως με διάθεση να αποφορτιστεί η δυσφορία που καταγραφόταν στο Σώμα για τη διαδικασία και με τρόπο που να συμπεριλαμβάνεται η ανάγκη για επαρκή στελέχωση της Κ.Ε. που εξέφρασε ο Αλ. Τσίπρας. Ωστόσο, το προεδρείο έπειτα από τοποθέτηση του Π. Πολάκη και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ (η κάθε μία με διαφορετική επιχειρηματολογία για το επί της ουσίας ζήτημα του 25%), επέμεινε στο να τεθεί ξανά το ζήτημα σε ψηφοφορία, με την πρόταση Τσίπρα να πλειοψηφεί.

 

“53+”: Θετικό το συνέδριο, “αστοχία” η παρέμβαση του προέδρου

Κύκλοι των “53+” αξιολογούσαν πολύ θετικά τις εργασίες του συνεδρίου και το ενωτικό κλίμα που επικράτησε, τον γόνιμο και όχι αντιπαραθετικό διάλογο που έγινε και τις ριζοσπαστικές τοποθετήσεις και ομιλίες. Σε ό,τι αφορά τις ψηφοφορίες, έκαναν λόγο για “αστοχία” και “μη απαραίτητη” παρέμβαση του προέδρου στο θέμα της επέκτασης του πλαφόν του 25% για τους βουλευτές. Ως προς την ουσία της πρότασης, σημείωναν ότι “συνέπεια της τελικής απόφασης θα είναι να περιοριστούν οι θέσεις στην Κ.Ε. για τα καθοδηγητικά στελέχη του κόμματος και τα στελέχη της περιφέρειας, σε μια στιγμή που όλοι συμφωνούν ότι το κόμμα θα πρέπει να ενισχυθεί’. Οι ίδιες πηγές επισήμαιναν, επίσης, τις γόνιμες τροπολογίες στελεχών των “53+”, που έγιναν δεκτές από την αρμόδια Επιτροπή, για τη βελτίωση σημείων του κειμένου Πολιτικής Απόφασης, οι οποίες αφορούσαν τις συμμαχίες του κόμματος, την επικείμενη μάχη για τα εργασιακά με τους δανειστές και το προσφυγικό (την ανάγκη τήρησης των διεθνών κανόνων και της συνθήκης της Γενεύης).

 

“Πλατφόρμα 2010”: Θετική η παρέμβαση του προέδρου

Στελέχη της “Πλατφόρμας 2010” έλεγαν ότι “η απόφαση που πάρθηκε έπειτα οπό εξαντλητικό διάλογο ήταν η σωστή” και ότι το κόμμα “δεν θα πρέπει να είναι πολυκεντρικό και να έχει τρία διαφορετικά κέντρα εκφοράς λόγου”, αλλά η Κεντρική Επιτροπή να παίζει “τον πρωταγωνιστικό ρόλο ακούγοντας τη φωνή και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της κυβέρνησης”. “Με αυτή την έννοια θεωρούμε την παρέμβαση των κεντρικών στελεχών και του προέδρου θετική, εκ του αποτελέσματος” συμπλήρωναν.

 

Τσακαλώτος, Φίλης και Βούτσης πρώτοι στη νέα Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Όλα τα ονόματα

Με ποσοστό 93,54% επανεξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το 2ο Συνέδριο του κόμματος ο Αλέξης Τσίπρας, γεγονός που δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος, με εκπλήξεις ωστόσο στην κατάταξη των νέων μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Πρώτος με 1312 ψήφους ήρθε ο άτυπος επικεφαλής της ομάδας των 53+ και υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Με 1308 ψήφους στη δεύτερη θέση εκλέχθηκε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, που έτυχε μεγάλης αποδοχής καθ’όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου λόγω της στάσης του απέναντι στην Εκκλησία αναφορικά με τα Θρησκευτικά.

Στις επόμενες θέσεις ακολουθούν παραδοσιακά στελέχη του κόμματος. Τρίτος ήρθε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, τέταρτος ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξάνθος που αποτελεί για πολλούς έκπληξη, πέμπτος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης ενώ στην έκτη θέση εκλέχθηκε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, με 1106 ψήφους.

H σύνθεση της νέας Κεντρικής Επιτροπής και οι ψήφοι:

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 1312
ΦΙΛΗΣ ΝΙΚΟΣ 1308
ΒΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ 1272
ΞΑΝΘΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1222
ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 1209
ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1157
ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 1137
ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΣ 1106
ΔΟΥΡΟΥ ΡΕΝΑ 1090
ΡΗΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 974
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΣΟΣ 955
ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 886
ΣΒΙΓΚΟΥ ΡΑΝΙΑ 828
ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 824
ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 783
ΒΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 773
ΣΚΟΡΙΝΗΣ ΝΙΚΟΣ 770
ΔΡΙΤΣΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ 751
ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΟΛΓΑ 746
ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ 734
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 689
ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΑΛΕΞΗΣ 689
ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΝΟΣ 664
ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 647
ΦΩΤΙΟΥ ΘΕΑΝΩ 640
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 619
ΜΗΤΑΦΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ 581
ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 578
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΙΑ 572
ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 569
ΔΗΜΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 564
ΚΟΤΣΑΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 548
ΚΝΗΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 545
ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 524
ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 519
ΒΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ 515
ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΑΝΝΕΤΑ 507
ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΝΟΣ 503
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΣΙΑ 495
ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 491
ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΑΛΕΚΟΣ 475
ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΤΖΟΥΛΙΟ 466
ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 458
ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 455
ΓΟΛΕΜΗΣ ΧΑΡΗΣ 451
ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 448
ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΕΡΜΙΝΑ 441
ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ 439
ΜΑΝΙΟΣ ΝΙΚΟΣ 437
ΤΣΙΠΡΑ ΖΑΝΕΤ 436
ΚΑΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΑΪΧΑΝ 419
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 418
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 417
ΚΡΕΤΣΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ 416
ΜΑΝΤΑΔΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 409
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 406
ΜΠΟΥΓΕΛΕΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 402
ΚΑΛΚΑΝΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 401
ΦΩΘΙΑΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 400
ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ 397
ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΜΑΚΗΣ 396
ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΗΣ ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ 390
ΣΤΑΪΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 390
ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ ΜΑΚΗΣ 385
ΜΑΝΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 368
ΦΙΛΙΝΗ ΑΝΝΑ 364
ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 354
ΑΘΑΝΙΤΗ ΟΛΓΑ 352
ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 348
ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΣΤΑΘΗΣ 347
ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 346
ΜΠΑΡΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 342
ΣΚΟΥΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 341
ΜΠΑΛΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 339
ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 339
ΠΕΠΕΣ ΖΩΗΣ 334
ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΚΟΥΔΑΣ 334
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 332
ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 332
ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ 328
ΡΟΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 323
ΨΑΛΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 322
ΣΑΡΡΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 321
ΥΔΡΑΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 320
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 320
ΘΕΟΠΕΦΤΑΤΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 316
ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ 315
ΜΠΑΣΚΟΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 314
ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΕΦΗ 309
ΠΕΡΚΑ ΠΕΤΗ 307
ΤΣΙΡΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 307
ΓΩΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 303
ΜΠΑΣΙΟΥΚΑΣ ΜΑΡΚΟΣ 295
ΓΚΟΓΚΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ 294
ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ 294
ΤΡΙΓΑΖΗΣ ΠΑΝΟΣ 292
ΙΓΓΛΕΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 291
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 291
ΚΑΡΑΝΤΙΛΙΟΝ ΝΙΚΟΣ 291
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ 290
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ 289
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΠΗ 288
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 288
ΡΗΓΟΣ ΑΛΚΗΣ 287
ΤΣΙΤΣΟΒΙΤΣ ΤΟΝΙΑ 287
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 282
ΑΜΠΑΤΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 281
ΡΟΥΣΙΑΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 281
ΧΟΝΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 277
ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 275
ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 275
ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΥ ΡΙΑ 275
ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ ΘΕΜΗΣ 274
ΣΤΕΦΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 274
ΣΑΠΟΥΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 273
ΣΠΑΘΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 273
ΒΑΜΒΟΥΚΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 271
ΜΑΛΑΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 271
ΜΠΑΤΖΙΑ ΝΤΙΝΑ 268
ΚΑΠΡΑΝΑΣ ΖΗΣΗΣ 265
ΡΩΣΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 265
ΤΣΟΥΠΟΣ ΘΩΜΑΣ 260
ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΧΑΡΑ 259
ΣΤΟΥΚΟΓΕΩΡΓΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ 259
ΠΑΛΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 258
ΚΑΜΤΣΙΔΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 254
ΓΟΥΛΙΑΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ 247
ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΜΑΡΙΚΑ 241
ΡΟΓΔΑΚΗ ΑΝΝΑ 224
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΠΗ 217
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ 210
ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΕΦΗ 207
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΕΥΗ 207
ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ 204
ΚΥΛΑΚΟΥ ΚΑΙΤΗ 202
ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗ ΗΡΩ 201
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ 199
ΘΕΛΕΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ 196
ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΕΛΕΝΑ 189
ΠΟΛΙΤΟΥ ΝΑΝΗ 178
ΑΥΔΗ ΚΑΛΛΙΡΟΗ 177
ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΔΑΝΑΗ 176
ΒΕΡΕΛΗ ΒΑΣΩ 169
ΧΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ ΓΝΩΣΟΥΛΑ 167
ΤΟΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 166
ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ – ΚΕΡΑΜΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ 165
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΞΑΝΘΗ 161
ΧΙΩΤΕΛΗ ΕΡΙΦΥΛΛΗ 159
ΚΑΝΑΒΟΥ ΓΙΑΝΝΑ 155