Επιτυχόντες του ΑΣΕΠ, από το 1998, αναλαμβάνουν εργασία στις διοικητικές υπηρεσίες των Δημόσιων Δομών

 

Παναγιώτης Αντωνογιαννάκης (stokokkino.gr)

Την αντιστροφή της χρόνιας, συστηματικής και για πολλούς συνειδητής απαξίωσης του δημόσιου τομέα, σηματοδοτούν οι δύο χιλιάδες εκατόν τριάντα πέντε εργαζόμενοι, επιτυχόντες του ΑΣΕΠ του 1998, που τοποθετούνται σε δημόσιες δομές. 

Την αντιστροφή της χρόνιας, συστηματικής και για πολλούς συνειδητής  απαξίωσης του δημόσιου τομέα, σηματοδοτούν οι δύο χιλιάδες εκατόν τριάντα πέντε εργαζόμενοι, επιτυχόντες του ΑΣΕΠ του 1998, που τοποθετούνται σε δημόσιες δομές.

Οι υπό πρόσληψη  εργαζόμενοι θα στελεχώσουν διοικητικές δομές του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης  και τις υπηρεσίες ασύλου και πρώτης υποδοχής, του Υπουργείου Πολιτισμού και του Υπουργείου Υγείας.

Με τις προσλήψεις  αυτές του διοικητικού προσωπικού,   ενισχύονται ιδιαίτερα  οι διοικητικές υπηρεσίες των νοσοκομείων  και αναμένεται  να αναβαθμιστεί έτι περαιτέρω το επίπεδο εξυπηρέτησης και παροχών προς τους πολίτες..

Ήδη σε πολλά νοσοκομεία έχει  ορκιστεί και αναλάβει εργασία σημαντικός αριθμός εργαζομένων, οι οποίοι εκδηλώνουν με κάθε τρόπο την ικανοποίησή τους πως επιτέλους έστω και μετά 18 χρόνια υπήρξε η κυβέρνηση της Αριστεράς  που ήρθε να  αποκαταστήσει την αδικία των προηγουμένων.

Παράλληλα οι προσλήψεις και τοποθετήσεις που αναμένονται στις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσουν και ως κάλεσμα προς τους νέους επιστήμονες, να επιστρέψουν βάζοντας τέρμα στο φαινόμενο του brain drain.
Αναλυτικά η κατανομή των θέσεων, ανά εκπαιδευτική κατηγορία:
1.Επτακόσιες είκοσι (720) θέσεις Πανεπιστημιακής (Π.Ε.) των κλάδων και των ειδικοτήτων: ΠΕ Γραμματέων, ΠΕ Διοικητικού-Λογιστικού, ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού.
2.Τριακόσιες εβδομήντα δύο (372) θέσεις Τεχνολογικής (T.Ε.) των
Κλάδων και των ειδικοτήτων: ΤΕ Γραμματέων, ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, ΤΕ Λογιστικού.
3. Χίλιες σαράντα τρεις (1043) θέσεις Δευτεροβάθμιας (Δ.Ε.) των
κλάδων/ειδικοτήτων: ΔΕ Γραμματέων, ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού, ΔΕ Διοικητικού.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s