ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Γ. ΤΣΙΡΩΝΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΓΡ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ Β. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

SONY DSC

Ιδιωτική επίσκεψη στο Αγ, Όρος πραγματοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Τσιρώνης (Παρασκευή 18/3 έως και την Δευτέρα 20/3) η οποία και έδωσε την αφορμή για δίωρη συνάντησή του τόσο με τον δήμαρχο Αριστοτέλη όσο και με μέλη του Αγροτικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, η οποία και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αριστοτέλη στην Ιερισσό, το μεσημέρι της Δευτέρας 20/3.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κ. Ιγγλέζη, ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Σ. Παπαματθαίου, ο συντονιστής της ΠΣΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κ.Μακεδονίας Κ. Γκοντίνος, πρόεδροι αγροτικών και κτηνοτροφικών συνεταιρισμών και ενώσεων της Β. Χαλκιδικής, ο υπεύθυνος του Αγρ. Τμήματος ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Ν. Χατζηγιάννης και μέλη του τμήματος. Συζητήθηκαν πολλά από τα θέμα τα που απασχολούν τον Αγροτικό κόσμο (δασικοί χάρτες, Ενώσεις Συνεταιρισμών, προβλήματα γεωργών και κτηνοτρόφων, δημιουργία Ενώσεων Παραγωγών, Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία κλπ).

Ο αν. Υπουργός και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής επισκέφτηκαν και την τυροκομική μονάδα του Σταθώρη στην Ιερισσό και ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους για την παραγωγική διαδικασία της γνωστής Χαλκιδικιώτικης επιχείρησης.

Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s