Πολάκης: Κάποιοι να κοιμούνται ανήσυχοι – Μαυσωλείο της διαφθοράς το ΚΕΕΛΠΝΟ (Video)

Αποτέλεσμα εικόνας για Πολάκης

 

Μαυσωλείο της διαφθοράς  χαρακτήρισε την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ ο Παύλος Πολάκης μιλώντας από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για την συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής. «Να μην ελέγξουμε τον πρόεδρο του, ή το κτίριο; ή την προγραμματική σύμβαση ΚΕΕΛΠΝΟ – ΟΚΑΝΑ. Να μην δούμε τις κάμερες για τη γρίπη; Λήθη στο παρελθόν; Να μην δούμε την απευθείας ανάθεση στο ΣΚΑΙ; Γι’ αυτό ο ΣΚΑΙ βγάζει του Μαραντζίδη τις δημοσκοπήσεις, του ΠΑΜΑΚ» τόνισε ο αναπλ.υπουργός Υγείας.

 

Πρώτη φορά γίνεται εξεταστική για την υγεία και αυτό γιατί δεν μας έχουν στο χέρι. Βοούσε ο τόπος από εκατοντάδες δημοσιεύματα και τα θάψατε όλα. Από το 1981 ως το 2010 δόθηκαν 265 δισ ευρώ στην υγεία και από αυτά το 60% ήταν δημόσια και το 40% ιδιωτική δαπάνη. Από αυτά ήταν μαύρο χρήμα, υπερτιμολόγησης, ληστείας του ελληνικού λαού και αυτό έγινε με τις ευλογίες της πολιτικής εξουσίας που κυβέρνησε τον ελληνικό λαό» υπογράμμισε μιλώντας ο Παύλος Πολάκης για να συμπληρώσει «Δεν μοιάζουμε βρε… το καταλαβαίνεις; Δεν είμαστε σαπισμένοι. Όταν θα βγείτε σε καμιά 20αριά χρόνια μας ελέγχετε τότε».

«Να μην έλεγξουμε τη Novartis, το σκάνδαλο με φάρμακο του φάιζερ, το ίδιο έγινε και με το φάρμακο για τον ιό του Νείλου. Οι βηματοδότες στην Ελλάδα ήταν 6.500 ευρώ και στην Ευρώπη 1.200, ενώ ανέφερε και πολλά άλλα παραδείγματα όπως για ορθοπεδικά υλικά» τόνισε μεταξύ άλλων.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s