Ίδρύθηκε και λειτουργεί Βάση Ε.Κ.Α.Β. στην Ιερισσό

 

Μετά από πολύμηνη προσπάθεια του Δήμου μας προς τις αρμόδιες αρχές, λειτουργεί από τις αρχές Μαΐου 2017 Βάση Ε.Κ.Α.Β. στην έδρα του Δήμου στην Ιερισσό, με ασθενοφόρο και δύο διασώστες.

Η συγκεκριμένη αυτή δομή, συνεπικουρούμενη και συνεργαζόμενη με τις βάσεις Ε.Κ.Α.Β. Παλαιοχωρίου και Αγίου Νικολάου, πιστεύουμε ότι θα καλύψει προς το παρόν τις άμεσες ανάγκες διακομιδής ασθενών του Δήμου μας.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αριστοτέλη, εκφράζει κατ αρχάς την ικανοποίηση της και θέλει να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν για την μερική επίλυση ενός πολύ σημαντικού προβλήματος που αφορά την υγεία των δημοτών μας, αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της περιοχής, τόσο τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω τουρισμού, όσο και την υπόλοιπη χρονική περίοδο, λόγω της προσκυνητικής επισκεψιμότητας του Αγίου Όρους.

Περιμένουμε και απαιτούμε την περαιτέρω αναβάθμιση της βάσης Ε.Κ.Α.Β. Ιερισσού με το υπόλοιπο απαραίτητο προσωπικό, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες της περιοχής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο και προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι συνεχής και επίμονες οι προσπάθειες μας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s