Δράσεις για την αντιμετώπιση παραβάσεων στα καταστήματα – Ενημερωτική συνάντηση στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής

ΟΜΙΛΗΤΗΣ

Του Χρ. Πέτρου (halkidikifocus.gr)

Ενημερωτική συνάντηση στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Σύσκεψη για ενημέρωση των φορέων και επιχειρήσεων της Χαλκιδικής επί των θεμάτων λειτουργίας και συναφών παραβάσεων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος – ξενοδοχείων κλπ., εν’ όψει της έναρξης της θερινής περιόδου και των επικείμενων προβλημάτων, πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κατόπιν πρόσκλησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γκιλής Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Τάσιος Γρηγόρης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κάμπινγκ Χαλκιδικής Δεληδημητρίου Αντώνιος, o Α΄ Αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου Κουφίδης Ιωάννης, ο πρόεδρος του τουριστικού τμήματος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Θωμασούλης Γιώργος, η προϊσταμένη του τμήματος Υγειονομικού ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής Δαρείου Ευγενεία, εκπρόσωποι τουριστικών και εμπορικών συλλόγων του νομού μας, επιχειρηματίες του κλάδου εστίασης και των ξενοδοχείων.

Την ενημέρωση από πλευράς Διεύθυνσης Αστυνομίας ανέλαβε ο Κούτης Δημήτριος Αστυνόμος Β’.

koino1

Στη συνάντηση ο κ. Κούτης ενημέρωσε για τις σύνηθες παραβάσεις που διαπιστώνονται από την υπηρεσία τους μετά από ελέγχους σε διάφορες επιχειρήσεις. Ζητήθηκε επίσης η συμμόρφωση των επιχειρήσεων ως προς την ισχύουσα νομοθεσία, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα και παραβάσεις στη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Σκοπός της συνάντησης ήταν και η δρομολόγηση δράσεων για την αντιμετώπιση των παραβατικών φαινομένων που παρατηρούνται κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, τα οποία ενδεχομένως αποτρέπουν την προσέλκυση επισκεπτών και τουριστών από άλλες περιοχές της Ελλάδας ή και του εξωτερικού, καθώς και η ύπαρξη καλής συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων και φορέων σε τοπικό επίπεδο.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s